Filli Partner

INFO BLOG – Delia Mall

Spațiile din interiorul centrului comercial au fost proiectate și executate pe 3 nivele dupa conceptul de Open Space, cu mai multe ieșiri/intrari dotate cu scari și escalatoare. Soluția de fațadă, realizată cu vitralii panoramice mari, o alee verde sub atrium, creează condiții pentru un bun confort și beneficii pentru implementarea și promovarea cu succes a activităților dumneavoastră, inclusiv atragerea clienților.

Centrul comercial are o locație ideală în zona centrală a orașului Ungheni, unde există un flux mare și stabil de oameni. Recepția finală și punerea în funcțiune a centrului comercial – martie 2022.

Delia Mall vă invită să alegeți zona necesară și locația spațiului comercial, în funcție de cerințe și tip de activitate. Spațiile comerciale cu suprafața cuprinsă între 25 și 2500 m2 sunt oferite spre închiriere sau spre vânzare, în funcție de dimensiunea și locația acestora.

Delia Mall este un centru comercial modern și confortabil construit la cele mai noi standarde de calitate.

Complexul comercial se află în orașul Ungheni pe strada Mihai Eminescu 67, pe o platformă comună cu magazininul Kaufland.

Centrul comercial cu o suprafață de aproximativ 7500 m2 este dotat cu parcări, sisteme de inginerie moderne, ascensoare de marfă, pardoseală încălzită, sisteme de ventilație și climatizare pentru calitatea aerului și este finisat cu materiale moderne de înaltă calitate.

Post a Comment

Works with AZEXO page builder